DÄCKHOTELL

DÄCKHOTELL

Vårt däckhotell lämpar sig för dig som bryr dig om din bil och dina hjul. Med stor respekt för din egendom och noggrannhet vid hanterandet av din bil skiftar vi dina hjul och handtvättar samt förvarar dina fälgar och däck hos oss.

Förvara dina hjul hos oss!

Däck är en färskvara som måste förvaras torrt och mörkt för att få så lång livslängd som möjligt. Innan vi ställer in dina hjul på sin förvaringsplats så handtvättar vi dem med noggrant utvalda produkter för att få bort bland annat bromsdamm, flygrost och asfaltsfläckar som maskintvättar inte får bort. Efter tvätt fotas skador på fälgarna inför eventuell reparation av dessa och däcken kontrolleras. Märke, modell och mönsterdjup dokumenteras och däcken synas efter skador. Detta återupprepas under förvaringsperioden för att säkerställa att rätt kvalitet utlovas.

Genom att förvara dina hjul hos oss på däckhotellet kan du vara säker på att de är i trygga händer och att de är redo att användas när du behöver dem. Vår prioritet är att dina hjul får så bra förutsättningar som möjligt att hålla en god kvalitet över tid, och vi stolta över att dina hjul ska se ut som nya inför kommande säsong.

Prioriterar du noggrannhet och kvalitet i tjänster kan du känna dig trygg med att lämna dina hjul till oss!

Lackförsegling för dina fälgar

Lackförsegling av fälgar är en behandling som appliceras på fälgarna för att skydda dem mot korrosion och slitage. Detta gör att fälgarna ser nya ut längre och blir lättare att rengöra. Vår keramiska lackförsegling är specialanpassad för just fälgar, som är formstyvare än resten av bilen och därför kan hantera en extra stark försegling. Den är otroligt effektiv i att förhindra bildning av bromsdamm, salt, smuts och stenskott. Detta resulterar i att fälgarna behåller sin glans och ser bra ut längre. Lita på oss för att ge dina fälgar ett extra skydd och en längre livslängd med lackförsegling.

Pris från 995:-

UNIK förvaringsmöjlighet

LBM Fälgrenovering erbjuder sina förvaringskunder något helt unikt. Alla våra förvaringskunder 20% rabatt på jobb relaterade till att reparera sina skadade fälgar. Oavsett om det är en skrapad kant, ovala fälgar eller något annat får du ta del av erbjudandet.


Gruppbokning för företag

Vi erbjuder företag möjligheten att gruppboka sina bilar. Vi kommer överens om en tid som passar just ert företag och era tider och därefter gör vi ett hjulskifte på alla era bilar.

KONTAKTA OSS IDAG

KONTAKTA OSS IDAG

Ladda upp bilder på dina skadade fälgar nedan!
Storleksbegränsning 10MB.
Laddar upp...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Tack så mycket, vi återkommer så fort vi kan!
Oops! Något gick snett, vänligen försök igen!